phone 09:00 - 17:00 (Openingstijden)

phone
Auto

De keuringslocatie is vanuit alle windrichtingen goed te bereiken met de auto. Voor iedereen afkomstig uit Uithoorn en omgeving is dit een geschikte locatie.

phone
Parking

U kunt de auto goed kwijt op de parkeerplaatsen direct voor het wijkcentrum. Hier is ruim voldoende parkeergelegenheid, zodat u de auto altijd op steenworpafstand van de locatie kwijt kunt.

Rijbewijskeuring Uithoorn

Als u gekeurd wilt worden in Uithoorn, kunt u bij ons een afspraak maken. De keuringen worden uitgevoerd in wijkcentrum Bilderdijkhof. Zodra u een afspraak bij ons heeft staan voor de rijbewijskeuring, kunt u zich hier vervoegen. Via de bewegwijzering in het gebouw kunt u zien waar u moet zijn als u een afspraak voor keuring rijbewijs heeft staan.

Een afspraak maken

Als u gekeurd wilt worden in Uithoorn voor de 75+ keuring, keuring Groot Rijbewijs of de medische keuring rijbewijs, dan kunt u telefonisch of via de website een afspraak maken. Hier worden de beschikbare dagen en tijdstippen weergegeven. Mochten deze dagen of tijdstippen u niet schikken, dan kunnen wij telefonisch altijd met u kijken of er andere opties zijn.

phone
Wie beoordeelt uiteindelijk mijn rijgeschiktheid?
De medisch adviseurs van het CBR oordelen over uw rijgeschiktheid. Dit doen ze aan de hand van de gegevens die zij doorgestuurd krijgen van de keuringsarts en eventuele specialisten.
phone
Waar koop ik een Gezondheidsverklaring?
U kunt een gezondheidsverklaring van het CBR op 2 manieren kopen: -Op de website van het CBR. -Bij uw gemeentehuis (bij de meeste gemeentes).
phone
Hoe kan ik betalen?
Nadat u een afspraak heeft gemaakt, ontvangt u een mail met daarin de factuur van de keuring. U kunt deze betalen door middel van internetbankieren (Ideal) of overschrijven.
phone
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Mocht u onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn op de gemaakte keuringsafspraak, dan kunt u tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dit kunt u doen door te bellen of een email te sturen.
phone
Hoe kan ik mij voorbereiden op de rijbewijskeuring?
Om goed voorbereid bij de rijbewijskeuring te komen, leest u de bevestigingsmail van uw afspraak goed door. Hier staat alle benodigde informatie in. Zorg ervoor dat u de meeneeminstructies goed opvolgt, om aanvullende kosten te voorkomen.
phone
Hoe lang van tevoren moet ik starten met de procedure voor de rijbewijsverlenging?
Het is aan te raden om in ieder geval 5 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs te starten met de procedure. Door de drukte bij het CBR kan het proces namelijk langer duren.
phone
Wat is ZorgDomein?
Zorgdomein is een digitaal platform dat door zorgverleners in het hele land wordt gebruikt. Het zorgt ervoor dat wij uw keuringsverslag snel kunnen opsturen naar het CBR en u ook eerder de beoordeling over uw rijgeschiktheid ontvangt.