phone 09:00 - 17:00 (Openingstijden)

phone
Auto

De keuringslocatie in Nunspeet aan de Colijnstraat is uitstekend te bereiken met de auto. Voor iedereen afkomstig uit Nunspeet en omgeving is dit een geschikte locatie.

phone
Parking

Parkeren op de locatie is bovendien geen probleem. U kunt uw auto kwijt op de grote parkeerplaats van winkelcentrum De Binnenhof.

Rijbewijskeuring in Nunspeet

In Nunspeet worden de rijbewijskeuringen uitgevoerd in wijkontmoetingscentrum De Binnenhof. Het wijkontmoetingscentrum bevindt zich in het gelijknamige winkelcentrum. Bij binnenkomst in het ontmoetingscentrum wordt u geholpen door één van de medewerkers. Zij vertellen u waar u naartoe moet voor uw keuring rijbewijs.

Een afspraak maken

Een afspraak maken voor u rijbewijskeuring of medische keuring rijbewijs doet u via de website of via ons telefoonnummer (085 060 2626). U kunt vaak op korte termijn op de locatie in Nunspeet terecht.

phone
Wie beoordeelt uiteindelijk mijn rijgeschiktheid?
De medisch adviseurs van het CBR oordelen over uw rijgeschiktheid. Dit doen ze aan de hand van de gegevens die zij doorgestuurd krijgen van de keuringsarts en eventuele specialisten.
phone
Waar koop ik een Gezondheidsverklaring?
U kunt een gezondheidsverklaring van het CBR op 2 manieren kopen: -Op de website van het CBR. -Bij uw gemeentehuis (bij de meeste gemeentes).
phone
Hoe kan ik betalen?
Nadat u een afspraak heeft gemaakt, ontvangt u een mail met daarin de factuur van de keuring. U kunt deze betalen door middel van internetbankieren (Ideal) of overschrijven.
phone
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Mocht u onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn op de gemaakte keuringsafspraak, dan kunt u tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dit kunt u doen door te bellen of een email te sturen.
phone
Hoe kan ik mij voorbereiden op de rijbewijskeuring?
Om goed voorbereid bij de rijbewijskeuring te komen, leest u de bevestigingsmail van uw afspraak goed door. Hier staat alle benodigde informatie in. Zorg ervoor dat u de meeneeminstructies goed opvolgt, om aanvullende kosten te voorkomen.
phone
Hoe lang van tevoren moet ik starten met de procedure voor de rijbewijsverlenging?
Het is aan te raden om in ieder geval 5 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs te starten met de procedure. Door de drukte bij het CBR kan het proces namelijk langer duren.
phone
Wat is ZorgDomein?
Zorgdomein is een digitaal platform dat door zorgverleners in het hele land wordt gebruikt. Het zorgt ervoor dat wij uw keuringsverslag snel kunnen opsturen naar het CBR en u ook eerder de beoordeling over uw rijgeschiktheid ontvangt.