phone 09:00 - 17:00 (Openingstijden)
phone
Auto

In Nijmegen ligt de keuringslocatie aan de Groenestraat 294. Deze locatie is per auto zeer goed te bereiken en ook bevindt zich er een bushokje direct voor het gebouw. Met het openbaar vervoer is het dus ook makkelijk om bij de locatie te geraken.

phone
Parking

De auto kunt u goed kwijt rondom het gebouw. Direct voor het gebouw bevinden zich meerdere parkeerplekken. Mochten deze bezet zijn dan is er ook genoeg parkeergelegenheid in de straten rondom het gebouw.

Rijbewijskeuring in Nijmegen

Onze keuringsarts in Nijmegen keurt in het gebouw van Bedrijvencentrum Groenestraat (BCG Nijmegen). Het is een ruim opgezet gebouw. De arts zit hier enkel op de spreekuren die u op de website kunt vinden tijdens het maken van een rijbewijs keuring afspraak. Als u een afspraak heeft, kunt u zich melden bij de ingang en wordt u doorverwezen naar de juiste ruimte.

Een afspraak maken

Een afspraak maken voor de rijbewijskeuring of medische keuring rijbewijs in Nijmegen gaat zeer eenvoudig. U kunt dit namelijk doen via deze website of via de telefoon (085 060 2626). Ook als de data op de website u niet schikken, kunt u even bellen en dan kijken we met u naar de vele andere opties in de omgeving.

phone
Wie beoordeelt uiteindelijk mijn rijgeschiktheid?
De medisch adviseurs van het CBR oordelen over uw rijgeschiktheid. Dit doen ze aan de hand van de gegevens die zij doorgestuurd krijgen van de keuringsarts en eventuele specialisten.
phone
Waar koop ik een Gezondheidsverklaring?
U kunt een gezondheidsverklaring van het CBR op 2 manieren kopen: -Op de website van het CBR. -Bij uw gemeentehuis (bij de meeste gemeentes).
phone
Hoe kan ik betalen?
Nadat u een afspraak heeft gemaakt, ontvangt u een mail met daarin de factuur van de keuring. U kunt deze betalen door middel van internetbankieren (Ideal) of overschrijven.
phone
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Mocht u onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn op de gemaakte keuringsafspraak, dan kunt u tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dit kunt u doen door te bellen of een email te sturen.
phone
Hoe kan ik mij voorbereiden op de rijbewijskeuring?
Om goed voorbereid bij de rijbewijskeuring te komen, leest u de bevestigingsmail van uw afspraak goed door. Hier staat alle benodigde informatie in. Zorg ervoor dat u de meeneeminstructies goed opvolgt, om aanvullende kosten te voorkomen.
phone
Hoe lang van tevoren moet ik starten met de procedure voor de rijbewijsverlenging?
Het is aan te raden om in ieder geval 5 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs te starten met de procedure. Door de drukte bij het CBR kan het proces namelijk langer duren.
phone
Wat is ZorgDomein?
Zorgdomein is een digitaal platform dat door zorgverleners in het hele land wordt gebruikt. Het zorgt ervoor dat wij uw keuringsverslag snel kunnen opsturen naar het CBR en u ook eerder de beoordeling over uw rijgeschiktheid ontvangt.