phone 09:00 - 17:00 (Openingstijden)
phone
Auto

De keuringslocatie is voor iedereen uit Lochem en omgeving goed te bereiken. U kunt er komen met de auto maar ook met openbaar vervoer.

phone
Parking

Parkeren kan gratis met een parkeerkaart op de Markt en aan de Noorderwal (gedurende 2 uur).
Vanuit het treinstation is het 20 minuten lopen.

Rijbewijskeuring in Lochem

Als u gekeurd wilt worden in Lochem, dan kunt u via ons een rijbewijs keuring afspraak maken bij Het Stadshuus. Het Stadshuus is een sociaal cultureel centrum in het voormalig gemeentehuis op de Markt in Lochem. Het gebouw is rolstoeltoegankelijk en heeft een lift. De keuringsarts zit hier op regelmatige basis, zodat u snel aan de beurt bent. Mocht het u toch te lang duren of mochten de data op de website niet schikken, dan kunt u ons bellen. We kijken samen met u naar alle andere opties die we hebben in omgeving Lochem.

Een afspraak maken

Als u graag een afspraak wilt maken voor de rijbewijskeuring of medische keuring rijbewijs in Lochem dan kan dit via deze website of via ons telefoonnummer (085 060 2626). Wij helpen u graag verder. Een afspraak maken gaat op beide manier eenvoudig en snel. Op deze manier kunt u op tijd het rijbewijs verlengen of aanvragen!

phone
Wie beoordeelt uiteindelijk mijn rijgeschiktheid?
De medisch adviseurs van het CBR oordelen over uw rijgeschiktheid. Dit doen ze aan de hand van de gegevens die zij doorgestuurd krijgen van de keuringsarts en eventuele specialisten.
phone
Waar koop ik een Gezondheidsverklaring?
U kunt een gezondheidsverklaring van het CBR op 2 manieren kopen: -Op de website van het CBR. -Bij uw gemeentehuis (bij de meeste gemeentes).
phone
Hoe kan ik betalen?
Nadat u een afspraak heeft gemaakt, ontvangt u een mail met daarin de factuur van de keuring. U kunt deze betalen door middel van internetbankieren (Ideal) of overschrijven.
phone
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Mocht u onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn op de gemaakte keuringsafspraak, dan kunt u tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dit kunt u doen door te bellen of een email te sturen.
phone
Hoe kan ik mij voorbereiden op de rijbewijskeuring?
Om goed voorbereid bij de rijbewijskeuring te komen, leest u de bevestigingsmail van uw afspraak goed door. Hier staat alle benodigde informatie in. Zorg ervoor dat u de meeneeminstructies goed opvolgt, om aanvullende kosten te voorkomen.
phone
Hoe lang van tevoren moet ik starten met de procedure voor de rijbewijsverlenging?
Het is aan te raden om in ieder geval 5 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs te starten met de procedure. Door de drukte bij het CBR kan het proces namelijk langer duren.
phone
Wat is ZorgDomein?
Zorgdomein is een digitaal platform dat door zorgverleners in het hele land wordt gebruikt. Het zorgt ervoor dat wij uw keuringsverslag snel kunnen opsturen naar het CBR en u ook eerder de beoordeling over uw rijgeschiktheid ontvangt.