phone 09:00 - 17:00 (Openingstijden)

phone
Auto

De keuringslocatie is op meerdere manieren goed te bereiken met de auto.

phone
Parking

Direct voor het wijkcentrum is een grote parkeerplaats waar u de auto makkelijk kwijt kan. U hoeft dus ook niet ver te lopen naar het wijkcentrum.

Rijbewijskeuring in Kerkrade

De rijbewijskeuringen in Kerkrade worden gedaan in Wijkpunt ‘t Westhoes. Dit wijkcentrum ligt in Kerkrade-West. De keuringsarts zit hier op regelmatige basis en is enkel aanwezig op de spreekuren die op de website aangegeven staan tijdens het maken van een rijbewijs keuring afspraak.

Een afspraak maken

Een afspraak maken voor de rijbewijskeuring of medische keuring rijbewijs in Kerkrade kan via deze website of via ons telefoonnummer (085 060 2626). Mochten de data op de website u niet schikken, dan kunt u ook bellen en dan kijken we naar andere opties voor u.

phone
Wie beoordeelt uiteindelijk mijn rijgeschiktheid?
De medisch adviseurs van het CBR oordelen over uw rijgeschiktheid. Dit doen ze aan de hand van de gegevens die zij doorgestuurd krijgen van de keuringsarts en eventuele specialisten.
phone
Waar koop ik een Gezondheidsverklaring?
U kunt een gezondheidsverklaring van het CBR op 2 manieren kopen: -Op de website van het CBR. -Bij uw gemeentehuis (bij de meeste gemeentes).
phone
Hoe kan ik betalen?
Nadat u een afspraak heeft gemaakt, ontvangt u een mail met daarin de factuur van de keuring. U kunt deze betalen door middel van internetbankieren (Ideal) of overschrijven.
phone
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Mocht u onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn op de gemaakte keuringsafspraak, dan kunt u tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dit kunt u doen door te bellen of een email te sturen.
phone
Hoe kan ik mij voorbereiden op de rijbewijskeuring?
Om goed voorbereid bij de rijbewijskeuring te komen, leest u de bevestigingsmail van uw afspraak goed door. Hier staat alle benodigde informatie in. Zorg ervoor dat u de meeneeminstructies goed opvolgt, om aanvullende kosten te voorkomen.
phone
Hoe lang van tevoren moet ik starten met de procedure voor de rijbewijsverlenging?
Het is aan te raden om in ieder geval 5 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs te starten met de procedure. Door de drukte bij het CBR kan het proces namelijk langer duren.
phone
Wat is ZorgDomein?
Zorgdomein is een digitaal platform dat door zorgverleners in het hele land wordt gebruikt. Het zorgt ervoor dat wij uw keuringsverslag snel kunnen opsturen naar het CBR en u ook eerder de beoordeling over uw rijgeschiktheid ontvangt.