phone 09:00 - 17:00 (Openingstijden)
phone
Auto

De keuringslocatie in Hilversum is met de auto goed te bereiken. Ook met het openbaar vervoer is het eenvoudig te bereiken; het gebouw bevindt zich op loopafstand van het station.

phone
Parking

Er zijn meerdere mogelijkheden voor het parkeren. Aan de linkerkant van het wijkcentrum kunt u gratis parkeren. Rechts van het wijkcentrum is het betaald parkeren.

Rijbewijskeuring in Hilversum

De rijbewijskeuringen in Hilversum worden gedaan in wijkcentrum De Geus. Het gebouw is oorspronkelijk gebouwd als School met den Bijbel. Nu is het dus een wijkcentrum waar tal van activiteiten plaatsvinden. De keuringsarts in Hilversum zit hier bijna elke week. U bent dus snel aan de beurt.

Een afspraak maken

Als u een rijbewijs keuring of medische keuring rijbewijs wilt aanvragen in Hilversum, dan kan dit via deze website of via ons telefoonnummer (085 060 2626). Indien de datums op de website u niet schikken, kunt u ons ook bellen. We kijken dan samen met u naar andere opties, zodat u in ieder geval op korte termijn gekeurd kunt worden.

phone
Wie beoordeelt uiteindelijk mijn rijgeschiktheid?
De medisch adviseurs van het CBR oordelen over uw rijgeschiktheid. Dit doen ze aan de hand van de gegevens die zij doorgestuurd krijgen van de keuringsarts en eventuele specialisten.
phone
Waar koop ik een Gezondheidsverklaring?
U kunt een gezondheidsverklaring van het CBR op 2 manieren kopen: -Op de website van het CBR. -Bij uw gemeentehuis (bij de meeste gemeentes).
phone
Hoe kan ik betalen?
Nadat u een afspraak heeft gemaakt, ontvangt u een mail met daarin de factuur van de keuring. U kunt deze betalen door middel van internetbankieren (Ideal) of overschrijven.
phone
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Mocht u onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn op de gemaakte keuringsafspraak, dan kunt u tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dit kunt u doen door te bellen of een email te sturen.
phone
Hoe kan ik mij voorbereiden op de rijbewijskeuring?
Om goed voorbereid bij de rijbewijskeuring te komen, leest u de bevestigingsmail van uw afspraak goed door. Hier staat alle benodigde informatie in. Zorg ervoor dat u de meeneeminstructies goed opvolgt, om aanvullende kosten te voorkomen.
phone
Hoe lang van tevoren moet ik starten met de procedure voor de rijbewijsverlenging?
Het is aan te raden om in ieder geval 5 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs te starten met de procedure. Door de drukte bij het CBR kan het proces namelijk langer duren.
phone
Wat is ZorgDomein?
Zorgdomein is een digitaal platform dat door zorgverleners in het hele land wordt gebruikt. Het zorgt ervoor dat wij uw keuringsverslag snel kunnen opsturen naar het CBR en u ook eerder de beoordeling over uw rijgeschiktheid ontvangt.