phone 09:00 - 17:00 (Openingstijden)
phone
Auto

De keuringslocatie is goed te bereiken voor iedereen uit Helmond en omgeving.

phone
Parking

Wij raden u aan om te parkeren in de parkeergarage onder Wijkhuis ’t BrandPunt. Deze parkeergarage is openbaar toegankelijk en u kunt hier gratis parkeren.

Rijbewijskeuring in Helmond

In Helmond worden de rijbewijskeuringen gedaan in wijkhuis ‘t Brandpunt. De keuringsarts zit hier regelmatig, zodat u snel aan de beurt bent. De arts is enkel aanwezig op de spreekuren die er op de website staan bij het maken van een rijbewijs keuring afspraak.

Een afspraak maken

Een afspraak maken voor de rijbewijskeuring of medische keuring rijbewijs in Helmond is erg eenvoudig. U kunt het doen via deze website of via ons telefoonnummer (085 060 2626). Als de data op de website voor u niet zo goed uitkomen, dan kunt u ons bellen. Wij kunnen u dan een aantal andere opties geven, die waarschijnlijk beter schikken.

phone
Wie beoordeelt uiteindelijk mijn rijgeschiktheid?
De medisch adviseurs van het CBR oordelen over uw rijgeschiktheid. Dit doen ze aan de hand van de gegevens die zij doorgestuurd krijgen van de keuringsarts en eventuele specialisten.
phone
Waar koop ik een Gezondheidsverklaring?
U kunt een gezondheidsverklaring van het CBR op 2 manieren kopen: -Op de website van het CBR. -Bij uw gemeentehuis (bij de meeste gemeentes).
phone
Hoe kan ik betalen?
Nadat u een afspraak heeft gemaakt, ontvangt u een mail met daarin de factuur van de keuring. U kunt deze betalen door middel van internetbankieren (Ideal) of overschrijven.
phone
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Mocht u onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn op de gemaakte keuringsafspraak, dan kunt u tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dit kunt u doen door te bellen of een email te sturen.
phone
Hoe kan ik mij voorbereiden op de rijbewijskeuring?
Om goed voorbereid bij de rijbewijskeuring te komen, leest u de bevestigingsmail van uw afspraak goed door. Hier staat alle benodigde informatie in. Zorg ervoor dat u de meeneeminstructies goed opvolgt, om aanvullende kosten te voorkomen.
phone
Hoe lang van tevoren moet ik starten met de procedure voor de rijbewijsverlenging?
Het is aan te raden om in ieder geval 5 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs te starten met de procedure. Door de drukte bij het CBR kan het proces namelijk langer duren.
phone
Wat is ZorgDomein?
Zorgdomein is een digitaal platform dat door zorgverleners in het hele land wordt gebruikt. Het zorgt ervoor dat wij uw keuringsverslag snel kunnen opsturen naar het CBR en u ook eerder de beoordeling over uw rijgeschiktheid ontvangt.