phone 09:00 - 17:00 (Openingstijden)
phone
Auto

De locatie voor de rijbewijskeuringen in Heerlen is voor iedereen uit Heerlen en omgeving goed te bereiken. Het Gemeenschapshuis ligt aan de Weltertuijnstraat. Het Gemeenschapshuis is vanuit alle windrichtingen goed te bereiken.

phone
Parking

Parkeren is goed te doen rondom het gebouw. In de Weltertuijnstraat bevinden zich aan beide kanten van de weg veel parkeerplekken. Zo kunt u hier de auto makkelijk kwijt.

Rijbewijskeuring in Heerlen

In Gemeenschapshuis Welten worden de rijbewijskeuringen in Heerlen uitgevoerd. Als u een rijbewijs keuring afspraak heeft gemaakt, wordt u bij binnenkomst in het gebouw door de gastheer verwijzen naar de juiste ruimte. De keuringsarts zit er om de week, zodat u snel aan de beurt bent.

Een afspraak maken

Een afspraak maken voor de rijbewijskeuring of medische keuring rijbewijs in Heerlen gaat eenvoudig en snel. U kunt het via deze website zelf doen, maar u kunt ook bellen naar 085 060 2626. Indien de datums op de website u niet schikken, kunnen we ook kijken naar andere mogelijkheden. Er zijn namelijk veel mogelijkheden.

phone
Wie beoordeelt uiteindelijk mijn rijgeschiktheid?
De medisch adviseurs van het CBR oordelen over uw rijgeschiktheid. Dit doen ze aan de hand van de gegevens die zij doorgestuurd krijgen van de keuringsarts en eventuele specialisten.
phone
Waar koop ik een Gezondheidsverklaring?
U kunt een gezondheidsverklaring van het CBR op 2 manieren kopen: -Op de website van het CBR. -Bij uw gemeentehuis (bij de meeste gemeentes).
phone
Hoe kan ik betalen?
Nadat u een afspraak heeft gemaakt, ontvangt u een mail met daarin de factuur van de keuring. U kunt deze betalen door middel van internetbankieren (Ideal) of overschrijven.
phone
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Mocht u onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn op de gemaakte keuringsafspraak, dan kunt u tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dit kunt u doen door te bellen of een email te sturen.
phone
Hoe kan ik mij voorbereiden op de rijbewijskeuring?
Om goed voorbereid bij de rijbewijskeuring te komen, leest u de bevestigingsmail van uw afspraak goed door. Hier staat alle benodigde informatie in. Zorg ervoor dat u de meeneeminstructies goed opvolgt, om aanvullende kosten te voorkomen.
phone
Hoe lang van tevoren moet ik starten met de procedure voor de rijbewijsverlenging?
Het is aan te raden om in ieder geval 5 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs te starten met de procedure. Door de drukte bij het CBR kan het proces namelijk langer duren.
phone
Wat is ZorgDomein?
Zorgdomein is een digitaal platform dat door zorgverleners in het hele land wordt gebruikt. Het zorgt ervoor dat wij uw keuringsverslag snel kunnen opsturen naar het CBR en u ook eerder de beoordeling over uw rijgeschiktheid ontvangt.