phone 09:00 - 17:00 (Openingstijden)

phone
Auto

De keuringslocatie in Harderwijk is voor iedereen uit Harderwijk en omgeving goed te bereiken. Vanaf de Vondellaan kunt u direct de Tesselschadelaan inslaan. Ook vanaf de andere kant kunt u vanuit de Brederolaan de Tesselschadelaan inrijden.

phone
Parking

Parkeren bij de locatie is uiterst eenvoudig. Er is een zeer ruime parkeerplaats direct naast het gebouw te vinden.

Rijbewijskeuring in Harderwijk

De rijbewijskeuringen in Harderwijk worden gedaan in het wijkcentrum MFC de Kiekmure. De keuringsarts zit hier op regelmatige basis, zodat u snel aan de beurt bent. Mochten de keuring rijbewijs data u niet schikken of duurt het u te lang, dan kunt u ons bellen en kijken we naar andere opties die u beter uitkomen.

Een afspraak maken

Als u een medische keuring rijbewijs afspraak wilt maken voor de rijbewijskeuring in Harderwijk, dan kan dit uiteraard. U kunt bellen naar 085 060 2626 of via de website een afspraak inplannen. U ziet dan direct alle beschikbare data en tijden.

phone
Wie beoordeelt uiteindelijk mijn rijgeschiktheid?
De medisch adviseurs van het CBR oordelen over uw rijgeschiktheid. Dit doen ze aan de hand van de gegevens die zij doorgestuurd krijgen van de keuringsarts en eventuele specialisten.
phone
Waar koop ik een Gezondheidsverklaring?
U kunt een gezondheidsverklaring van het CBR op 2 manieren kopen: -Op de website van het CBR. -Bij uw gemeentehuis (bij de meeste gemeentes).
phone
Hoe kan ik betalen?
Nadat u een afspraak heeft gemaakt, ontvangt u een mail met daarin de factuur van de keuring. U kunt deze betalen door middel van internetbankieren (Ideal) of overschrijven.
phone
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Mocht u onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn op de gemaakte keuringsafspraak, dan kunt u tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dit kunt u doen door te bellen of een email te sturen.
phone
Hoe kan ik mij voorbereiden op de rijbewijskeuring?
Om goed voorbereid bij de rijbewijskeuring te komen, leest u de bevestigingsmail van uw afspraak goed door. Hier staat alle benodigde informatie in. Zorg ervoor dat u de meeneeminstructies goed opvolgt, om aanvullende kosten te voorkomen.
phone
Hoe lang van tevoren moet ik starten met de procedure voor de rijbewijsverlenging?
Het is aan te raden om in ieder geval 5 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs te starten met de procedure. Door de drukte bij het CBR kan het proces namelijk langer duren.
phone
Wat is ZorgDomein?
Zorgdomein is een digitaal platform dat door zorgverleners in het hele land wordt gebruikt. Het zorgt ervoor dat wij uw keuringsverslag snel kunnen opsturen naar het CBR en u ook eerder de beoordeling over uw rijgeschiktheid ontvangt.