phone 09:00 - 17:00 (Openingstijden)
phone
Auto

De keuringslocatie in Hardenberg is met de auto goed te bereiken. Voor iedereen afkomstig uit Hardenberg en omgeving is dit een geschikte locatie.

phone
Parking

U kunt de auto direct aan het begin van de Hondsdraf parkeren (sportplaats van het sportpark). Ook zijn er twee invalideparkeerplaatsen direct voor de ingang van het gebouw voor mindervaliden.

Rijbewijskeuring in Hardenberg

In Hardenberg worden de keuringen uitgevoerd in wijkcentrum De Wiekstee. Het wijkcentrum bevindt zich naast sportpark Baalderveld. Zoals eerder vermeld is het voor iedereen uit Hardenberg en omgeving goed te bereiken. De keuringsarts zit hier eens in de twee of drie weken. De arts is enkel aanwezig op de spreekuren die u kunt vinden als u een keuring rijbewijs afspraak maakt op de website.

Een afspraak maken

Als u graag een afspraak wilt maken voor de rijbewijskeuring of medische keuring rijbewijs in De Wiekstee, dan kunt u dit doen via de website. Ook kunt u bellen naar 085 060 2626 en dan plannen we daar samen met u een afspraak in. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook dit telefoonnummer raadplegen.

phone
Wie beoordeelt uiteindelijk mijn rijgeschiktheid?
De medisch adviseurs van het CBR oordelen over uw rijgeschiktheid. Dit doen ze aan de hand van de gegevens die zij doorgestuurd krijgen van de keuringsarts en eventuele specialisten.
phone
Waar koop ik een Gezondheidsverklaring?
U kunt een gezondheidsverklaring van het CBR op 2 manieren kopen: -Op de website van het CBR. -Bij uw gemeentehuis (bij de meeste gemeentes).
phone
Hoe kan ik betalen?
Nadat u een afspraak heeft gemaakt, ontvangt u een mail met daarin de factuur van de keuring. U kunt deze betalen door middel van internetbankieren (Ideal) of overschrijven.
phone
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Mocht u onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn op de gemaakte keuringsafspraak, dan kunt u tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dit kunt u doen door te bellen of een email te sturen.
phone
Hoe kan ik mij voorbereiden op de rijbewijskeuring?
Om goed voorbereid bij de rijbewijskeuring te komen, leest u de bevestigingsmail van uw afspraak goed door. Hier staat alle benodigde informatie in. Zorg ervoor dat u de meeneeminstructies goed opvolgt, om aanvullende kosten te voorkomen.
phone
Hoe lang van tevoren moet ik starten met de procedure voor de rijbewijsverlenging?
Het is aan te raden om in ieder geval 5 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs te starten met de procedure. Door de drukte bij het CBR kan het proces namelijk langer duren.
phone
Wat is ZorgDomein?
Zorgdomein is een digitaal platform dat door zorgverleners in het hele land wordt gebruikt. Het zorgt ervoor dat wij uw keuringsverslag snel kunnen opsturen naar het CBR en u ook eerder de beoordeling over uw rijgeschiktheid ontvangt.