phone 09:00 - 17:00 (Openingstijden)

phone
Auto

In Enschede worden de rijbewijskeuringen uitgevoerd in wijkcentrum ‘t Ni-je Terphoes. Het wijkcentrum ligt op een paar honderd meter van het Van der Valk hotel Enschede. Met de auto is de locatie zeer goed te bereiken vanuit alle windrichtingen voor mensen uit Enschede en omgeving.

phone
Parking

Parkeren kan zeer gemakkelijk op deze locatie. Direct voor het gebouw bevinden zich meerdere parkeerplekken. Zo hoeft u niet ver te lopen naar het wijkcentrum.

Rijbewijskeuring in Enschede

Zoals hierboven vermeld worden de rijbewijskeuringen in Enschede gedaan in wijkcentrum ‘t Ni-je Terphoes. Het wijkcentrum ligt in de wijk Boswinkel. De keuringsarts is elke twee weken aanwezig. U kunt enkel langskomen tijdens het spreekuur als u daadwerkelijk een keuring rijbewijs afspraak heeft staan!

Een afspraak maken

Als u een afspraak wilt maken voor de rijbewijskeuring of medische keuring rijbewijs in Enschede, dan kan dit uiteraard. U kunt ons bellen (085 060 2626) of via de website een afspraak inplannen. U ziet dan direct alle beschikbare data en tijden. Mochten deze data u niet schikken, dan zijn er genoeg opties in de omgeving. Hiervoor kunt u het beste even bellen.

phone
Wie beoordeelt uiteindelijk mijn rijgeschiktheid?
De medisch adviseurs van het CBR oordelen over uw rijgeschiktheid. Dit doen ze aan de hand van de gegevens die zij doorgestuurd krijgen van de keuringsarts en eventuele specialisten.
phone
Waar koop ik een Gezondheidsverklaring?
U kunt een gezondheidsverklaring van het CBR op 2 manieren kopen: -Op de website van het CBR. -Bij uw gemeentehuis (bij de meeste gemeentes).
phone
Hoe kan ik betalen?
Nadat u een afspraak heeft gemaakt, ontvangt u een mail met daarin de factuur van de keuring. U kunt deze betalen door middel van internetbankieren (Ideal) of overschrijven.
phone
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Mocht u onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn op de gemaakte keuringsafspraak, dan kunt u tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dit kunt u doen door te bellen of een email te sturen.
phone
Hoe kan ik mij voorbereiden op de rijbewijskeuring?
Om goed voorbereid bij de rijbewijskeuring te komen, leest u de bevestigingsmail van uw afspraak goed door. Hier staat alle benodigde informatie in. Zorg ervoor dat u de meeneeminstructies goed opvolgt, om aanvullende kosten te voorkomen.
phone
Hoe lang van tevoren moet ik starten met de procedure voor de rijbewijsverlenging?
Het is aan te raden om in ieder geval 5 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs te starten met de procedure. Door de drukte bij het CBR kan het proces namelijk langer duren.
phone
Wat is ZorgDomein?
Zorgdomein is een digitaal platform dat door zorgverleners in het hele land wordt gebruikt. Het zorgt ervoor dat wij uw keuringsverslag snel kunnen opsturen naar het CBR en u ook eerder de beoordeling over uw rijgeschiktheid ontvangt.