phone 09:00 - 17:00 (Openingstijden)
phone
Auto

De keuringslocatie in Eindhoven is zeer goed te bereiken voor iedereen uit Eindhoven en omgeving. Op het kaartje hiernaast ziet u waar de ligging is.

phone
Parking

Als u wilt parkeren, dan kunt u dit doen voor het gebouw. Er bevinden zich hier voldoende parkeerplekken, zodat u de auto gemakkelijk kwijt kunt.

Rijbewijskeuring Eindhoven

Als u opzoek bent naar een rijbewijskeuring Eindhoven, dan kunt u bij Rijbewijskeuring Officieel een afspraak maken. De keuringen worden tijdens de zomerperiode (17jul tot 2 aug) gedaan in het gebouw van ADD Flex4you. De keuringsarts rijbewijs Eindhoven zit hier om de week, op de tijden die u op de website kunt vinden als u een afspraak gaat maken.

Een afspraak maken voor de rijbewijskeuring Eindhoven

Als u een afspraak wilt maken voor de rijbewijskeuring / medische keuring rijbewijs in Eindhoven, dan kan dit uiteraard. U kunt bellen naar 085 060 2626 of via de website een afspraak inplannen. U ziet dan direct alle beschikbare data en tijden. Mochten deze dat u niet schikken, dan adviseren we u om ook even te bellen. Er zijn vaak vele andere opties in de omgeving, waar u ook terecht kunt.

phone
Wie beoordeelt uiteindelijk mijn rijgeschiktheid?
De medisch adviseurs van het CBR oordelen over uw rijgeschiktheid. Dit doen ze aan de hand van de gegevens die zij doorgestuurd krijgen van de keuringsarts Eindhoven en eventuele specialisten.
phone
Waar koop ik een Gezondheidsverklaring?
U kunt een gezondheidsverklaring van het CBR op 2 manieren kopen: -Op de website van het CBR. -Bij uw gemeentehuis (bij de meeste gemeentes).
phone
Hoe kan ik betalen?
Nadat u een afspraak heeft gemaakt, ontvangt u een mail met daarin de factuur van de keuring. U kunt deze betalen door middel van internetbankieren (Ideal) of overschrijven.
phone
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Mocht u onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn op de gemaakte keuringsafspraak, dan kunt u tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dit kunt u doen door te bellen of een email te sturen.
phone
Hoe kan ik mij voorbereiden op de rijbewijskeuring Eindhoven?
Om goed voorbereid bij de rijbewijs keuring Eindhoven te komen, leest u de bevestigingsmail van uw afspraak goed door. Hier staat alle benodigde informatie in. Zorg ervoor dat u de meeneeminstructies goed opvolgt, om aanvullende kosten te voorkomen.
phone
Hoe lang van tevoren moet ik starten met de procedure voor de rijbewijsverlenging?
Het is aan te raden om in ieder geval 5 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs te starten met de procedure. Door de drukte bij het CBR kan het proces namelijk langer duren.
phone
Wat is ZorgDomein?
Zorgdomein is een digitaal platform dat door zorgverleners in het hele land wordt gebruikt. Het zorgt ervoor dat wij uw keuringsverslag snel kunnen opsturen naar het CBR en u ook eerder de beoordeling over uw rijgeschiktheid ontvangt.
phone
Voor welke rijbewijskeuring kan ik terecht?
Bij Rijbewijskeuring Officieel kunt u terecht voor de volgende keuringen: