phone 09:00 - 17:00 (Openingstijden)

phone
Auto

De locatie voor de rijbewijskeuring in Ede is met de auto erg goed te bereiken. Voor iedereen uit Ede en omgeving is het goed aan te rijden. Op het kaartje hiernaast kunt u de ligging zien.

phone
Parking

De auto kunt u erg gemakkelijk kwijt rondom het gebouw. Er is een gratis parkeergelegenheid voor het gebouw. Zo hoeft u niet ver te lopen en bent u geen geld kwijt aan het parkeren.

Rijbewijskeuring in Ede

Als u opzoek bent naar een rijbewijskeuring in Ede, dan kunt u bij ons terecht voor uw keuring rijbewijs. We keuren in wijkcentrum Het Kernhuis. Het Kernhuis ligt tussen de wijken Veldhuizen A en Kernhem. De keuringsarts zit hier om de week. Buiten deze spreekuren zijn wij niet aanwezig in het wijkcentrum

Een afspraak maken

Een afspraak maken voor de rijbewijskeuring / medische keuring rijbewijs gaat erg eenvoudig. U kunt dit doen via deze website of via ons telefoonnummer (085 060 2626). Wij helpen u dan verder. Mochten de data op de website u niet schikken, dan adviseren we u om even te bellen. Vaak hebben we nog veel andere opties in de omgeving vrij.

phone
Wie beoordeelt uiteindelijk mijn rijgeschiktheid?
De medisch adviseurs van het CBR oordelen over uw rijgeschiktheid. Dit doen ze aan de hand van de gegevens die zij doorgestuurd krijgen van de keuringsarts en eventuele specialisten.
phone
Waar koop ik een Gezondheidsverklaring?
U kunt een gezondheidsverklaring van het CBR op 2 manieren kopen: -Op de website van het CBR. -Bij uw gemeentehuis (bij de meeste gemeentes).
phone
Hoe kan ik betalen?
Nadat u een afspraak heeft gemaakt, ontvangt u een mail met daarin de factuur van de keuring. U kunt deze betalen door middel van internetbankieren (Ideal) of overschrijven.
phone
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Mocht u onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn op de gemaakte keuringsafspraak, dan kunt u tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dit kunt u doen door te bellen of een email te sturen.
phone
Hoe kan ik mij voorbereiden op de rijbewijskeuring?
Om goed voorbereid bij de rijbewijskeuring te komen, leest u de bevestigingsmail van uw afspraak goed door. Hier staat alle benodigde informatie in. Zorg ervoor dat u de meeneeminstructies goed opvolgt, om aanvullende kosten te voorkomen.
phone
Hoe lang van tevoren moet ik starten met de procedure voor de rijbewijsverlenging?
Het is aan te raden om in ieder geval 5 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs te starten met de procedure. Door de drukte bij het CBR kan het proces namelijk langer duren.
phone
Wat is ZorgDomein?
Zorgdomein is een digitaal platform dat door zorgverleners in het hele land wordt gebruikt. Het zorgt ervoor dat wij uw keuringsverslag snel kunnen opsturen naar het CBR en u ook eerder de beoordeling over uw rijgeschiktheid ontvangt.