phone 09:00 - 17:00 (Openingstijden)

phone
Auto

De keuringslocatie in Kampen aan de Reijdersdijk is met de auto eenvoudig te bereiken voor iedereen uit Kampen en omgeving. Het gebouw bevindt zich in de wijk Bruneppe.

phone
Parking

Rondom het wijkcentrum bevinden zich diverse parkeerplekken. U kunt uw auto voor het gebouw kwijt op een van de parkeerplekken. Bovendien zijn er twee invalide parkeerplekken aanwezig direct voor de ingang van het gebouw.

Rijbewijskeuring in Kampen

De rijbewijskeuringen in Kampen worden uitgevoerd in wijkcentrum Reyersdam. Deze keuringslocatie is zowel per auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar en ook met de bus is de locatie goed te bereiken. De keuringsarts zit hier eens in de twee weken. Zo bent u snel aan de beurt.

Rijbewijskeuringen en medische keuringen op één locatie

Onze keuringslocatie biedt een uitgebreide selectie van keuringen aan, waaronder medische keuringen, rijbewijskeuringen voor senioren vanaf 75 jaar en keuringen voor verlengen van een groot rijbewijs. Bekijk hieronder meer informatie over de verschillende keuringen die wij aanbieden:

Medische keuring rijbewijs

Rijbewijskeuring 75 (vanaf 75 jaar)

Rijbewijskeuring groot rijbewijs (C/D/E)

Keuringsarts voor rijbewijs: vertrouwd en betrouwbaar in Kampen

Bij Rijbewijskeuringofficieel.nl wordt uw keuring gedaan door gecertificeerde keuringsarts voor het rijbewijs. De keuringarts zorgt ervoor dat u gezondheid en rijvaardigheid goed worden gecontroleerd en dat het keuringsverslag correct wordt ingevuld. Dit is belangrijk als uw rijbewijs wilt aanvragen of als u uw rijbewijs op tijd wilt verlengen. 

Bespaar tijd; plan uw rijbewijskeuring in Kampen met gemak

Een afspraak maken voor uw rijbewijskeuring in Kampen gaat eenvoudig en snel. Alles wat u nodig heeft is een ingevulde gezondheidsverklaring en een verwijzing van het CBR. U kunt het gewenste tijdstip gemakkelijk reserveren via ons online boekingssysteem of telefonisch uw voorkeur doorgeven. Onze medewerkers zorgen er dan direct voor dat uw keuring wordt ingepland. Het regelen van uw rijbewijs was nog nooit zo makkelijk!

Flexibele locaties voor uw rijbewijskeuring in regio Kampen

Als er op uw gewenste tijd geen keuringsarts beschikbaar is in Kampen of als u op een specifieke datum geen afspraak meer kunt maken, dan hebben we mogelijk nog beschikbaarheid op één van onze andere locaties in de regio. U kunt bijvoorbeeld terecht in plaatsen zoals Dronten, Zwolle of Lelystad. Bekijk de beschikbare data en tijden voor deze locaties en kies de optie die het beste bij u past.

Vertrouw op onze keuringsarts in Kampen voor een vlotte rijbewijskeuring

Wilt u snel weer zorgeloos en veilig de weg op kunnen? Maak dan nu een afspraak met onze rijbewijskeuringsarts in Kampen!

phone
Wie beoordeelt uiteindelijk mijn rijgeschiktheid?
De medisch adviseurs van het CBR oordelen over uw rijgeschiktheid. Dit doen ze aan de hand van de gegevens die zij doorgestuurd krijgen van de keuringsarts en eventuele specialisten.
phone
Waar koop ik een Gezondheidsverklaring?
U kunt een gezondheidsverklaring van het CBR op 2 manieren kopen: -Op de website van het CBR. -Bij uw gemeentehuis (bij de meeste gemeentes).
phone
Hoe kan ik betalen?
Nadat u een afspraak heeft gemaakt, ontvangt u een mail met daarin de factuur van de keuring. U kunt deze betalen door middel van internetbankieren (Ideal) of overschrijven.
phone
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Mocht u onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn op de gemaakte keuringsafspraak, dan kunt u tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dit kunt u doen door te bellen of een email te sturen.
phone
Hoe kan ik mij voorbereiden op de rijbewijskeuring?
Om goed voorbereid bij de rijbewijskeuring te komen, leest u de bevestigingsmail van uw afspraak goed door. Hier staat alle benodigde informatie in. Zorg ervoor dat u de meeneeminstructies goed opvolgt, om aanvullende kosten te voorkomen.
phone
Hoe lang van tevoren moet ik starten met de procedure voor de rijbewijsverlenging?
Het is aan te raden om in ieder geval 5 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs te starten met de procedure. Door de drukte bij het CBR kan het proces namelijk langer duren.
phone
Wat is ZorgDomein?
Zorgdomein is een digitaal platform dat door zorgverleners in het hele land wordt gebruikt. Het zorgt ervoor dat wij uw keuringsverslag snel kunnen opsturen naar het CBR en u ook eerder de beoordeling over uw rijgeschiktheid ontvangt.