phone 09:00 - 17:00 (Openingstijden)
phone
Auto

De keuringslocatie in Dordrecht is voor iedereen uit Dordrecht en omgeving erg goed te bereiken.

phone
Parking

U kunt goed parkeren rondom het gebouw. Er liggen veel parkeerplekken aan de kant van de weg aan de Vissersdijk Beneden op steenworp afstand van het gebouw. Als het hek voor het gebouw open is, kunt u ook direct voor het gebouw parkeren.

Rijbewijskeuring in Dordrecht

Voor uw rijbewijskeuring in Dordrecht kunt u terecht bij Rijbewijskeuring Officieel. De keuring vindt plaats in Business Point Dordrecht. De keuringsarts zit er om de week, zodat u snel aan de beurt bent.

Een afspraak maken

Een afspraak maken voor de rijbewijskeuring of medische keuring rijbewijs in Dordrecht doet u via deze website of via ons telefoonnummer (085 060 2626). Wij helpen u graag verder. Mochten de data of tijdstippen op de website u niet schikken, dan kunt u ons bellen en zijn er altijd genoeg andere opties.

phone
Wie beoordeelt uiteindelijk mijn rijgeschiktheid?
De medisch adviseurs van het CBR oordelen over uw rijgeschiktheid. Dit doen ze aan de hand van de gegevens die zij doorgestuurd krijgen van de keuringsarts en eventuele specialisten.
phone
Waar koop ik een Gezondheidsverklaring?
U kunt een gezondheidsverklaring van het CBR op 2 manieren kopen: -Op de website van het CBR. -Bij uw gemeentehuis (bij de meeste gemeentes).
phone
Hoe kan ik betalen?
Nadat u een afspraak heeft gemaakt, ontvangt u een mail met daarin de factuur van de keuring. U kunt deze betalen door middel van internetbankieren (Ideal) of overschrijven.
phone
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Mocht u onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn op de gemaakte keuringsafspraak, dan kunt u tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dit kunt u doen door te bellen of een email te sturen.
phone
Hoe kan ik mij voorbereiden op de rijbewijskeuring?
Om goed voorbereid bij de rijbewijskeuring te komen, leest u de bevestigingsmail van uw afspraak goed door. Hier staat alle benodigde informatie in. Zorg ervoor dat u de meeneeminstructies goed opvolgt, om aanvullende kosten te voorkomen.
phone
Hoe lang van tevoren moet ik starten met de procedure voor de rijbewijsverlenging?
Het is aan te raden om in ieder geval 5 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs te starten met de procedure. Door de drukte bij het CBR kan het proces namelijk langer duren.
phone
Wat is ZorgDomein?
Zorgdomein is een digitaal platform dat door zorgverleners in het hele land wordt gebruikt. Het zorgt ervoor dat wij uw keuringsverslag snel kunnen opsturen naar het CBR en u ook eerder de beoordeling over uw rijgeschiktheid ontvangt.