phone 09:00 - 17:00 (Openingstijden)

phone
Auto

De keuringslocatie in Doetinchem is erg goed te bereiken met de auto. Vanuit alle windrichtingen rijdt u makkelijk op het gebouw af.

phone
Parking

Direct voor het gebouw bevinden zich ruim voldoende parkeerplaatsen. Zo kunt u de auto kwijt op steenworpafstand van het gebouw.

Rijbewijskeuring in Doetinchem

Voorheen hebben wij lange tijd gekeurd in bedrijvencentrum De Steck, maar vanaf heden worden de rijbewijskeuringen in Doetinchem uitgevoerd in wijkcentrum De Daele. Wanneer u het gebouw aan de Stevinlaan betreedt en een afspraak heeft staan voor de rijbewijskeuring, helpt één van de medewerkers u verder. De keuringsarts zit hier eens in de twee weken voor de keuring rijbewijs.

Een afspraak maken

Een afspraak maken voor de medische keuring rijbewijs in Doetinchem gaat erg eenvoudig. U kunt bellen naar 085 060 2626 of via de website een afspraak inplannen. U ziet dan direct alle beschikbare data en tijden. Mochten deze u niet schikken, dan kunt u bellen en komen we tot een oplossing voor een andere keuringsdag of keuringslocatie.

phone
Wie beoordeelt uiteindelijk mijn rijgeschiktheid?
De medisch adviseurs van het CBR oordelen over uw rijgeschiktheid. Dit doen ze aan de hand van de gegevens die zij doorgestuurd krijgen van de keuringsarts en eventuele specialisten.
phone
Waar koop ik een Gezondheidsverklaring?
U kunt een gezondheidsverklaring van het CBR op 2 manieren kopen: -Op de website van het CBR. -Bij uw gemeentehuis (bij de meeste gemeentes).
phone
Hoe kan ik betalen?
Nadat u een afspraak heeft gemaakt, ontvangt u een mail met daarin de factuur van de keuring. U kunt deze betalen door middel van internetbankieren (Ideal) of overschrijven.
phone
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Mocht u onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn op de gemaakte keuringsafspraak, dan kunt u tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dit kunt u doen door te bellen of een email te sturen.
phone
Hoe kan ik mij voorbereiden op de rijbewijskeuring?
Om goed voorbereid bij de rijbewijskeuring te komen, leest u de bevestigingsmail van uw afspraak goed door. Hier staat alle benodigde informatie in. Zorg ervoor dat u de meeneeminstructies goed opvolgt, om aanvullende kosten te voorkomen.
phone
Hoe lang van tevoren moet ik starten met de procedure voor de rijbewijsverlenging?
Het is aan te raden om in ieder geval 5 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs te starten met de procedure. Door de drukte bij het CBR kan het proces namelijk langer duren.
phone
Wat is ZorgDomein?
Zorgdomein is een digitaal platform dat door zorgverleners in het hele land wordt gebruikt. Het zorgt ervoor dat wij uw keuringsverslag snel kunnen opsturen naar het CBR en u ook eerder de beoordeling over uw rijgeschiktheid ontvangt.