phone 09:00 - 17:00 (Openingstijden)

phone
Auto

De keuringslocatie in Deventer aan de Radboudlaan is voor iedereen uit Deventer en omstreken goed te bereiken. Het gebouw valt erg op en is dus ook moeilijk te missen. Op het kaartje hiernaast ziet u waar de locatie precies is.

phone
Parking

Parkeren kan uitstekend rondom het gebouw. Er zijn erg veel parkeerplekken direct bij het gebouw en in de Radboudlaan zelf, waardoor u altijd dichtbij het gebouw de auto kwijt kan.

Rijbewijskeuring in Deventer

De rijbewijskeuringen in Deventer worden gedaan in het gebouw van organisatie Humanitas. Humanitas is een zelfstandig woonzorgcentrum in de wijk Keizerslanden, voor senioren met een behoefte aan ondersteuning op gebied van wonen, welzijn en zorg. Bij binnenkomst in het gebouw kunt u zich melden bij de receptie en daar zal de receptioniste u doorverwijzen naar de juiste ruimte, als u een keuring rijbewijs afspraak heeft staan. Hier worden eens in de twee weken de rijbewijskeuringen uitgevoerd.

Een afspraak maken

Als u een afspraak wilt maken voor de rijbewijskeuring / medische keuring rijbewijs in Deventer, dan kan dit uiteraard. U kunt bellen naar 085 060 2626 of via de website een afspraak inplannen. U ziet dan direct alle beschikbare data en tijden.

phone
Wie beoordeelt uiteindelijk mijn rijgeschiktheid?
De medisch adviseurs van het CBR oordelen over uw rijgeschiktheid. Dit doen ze aan de hand van de gegevens die zij doorgestuurd krijgen van de keuringsarts en eventuele specialisten.
phone
Waar koop ik een Gezondheidsverklaring?
U kunt een gezondheidsverklaring van het CBR op 2 manieren kopen: -Op de website van het CBR. -Bij uw gemeentehuis (bij de meeste gemeentes).
phone
Hoe kan ik betalen?
Nadat u een afspraak heeft gemaakt, ontvangt u een mail met daarin de factuur van de keuring. U kunt deze betalen door middel van internetbankieren (Ideal) of overschrijven.
phone
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Mocht u onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn op de gemaakte keuringsafspraak, dan kunt u tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dit kunt u doen door te bellen of een email te sturen.
phone
Hoe kan ik mij voorbereiden op de rijbewijskeuring?
Om goed voorbereid bij de rijbewijskeuring te komen, leest u de bevestigingsmail van uw afspraak goed door. Hier staat alle benodigde informatie in. Zorg ervoor dat u de meeneeminstructies goed opvolgt, om aanvullende kosten te voorkomen.
phone
Hoe lang van tevoren moet ik starten met de procedure voor de rijbewijsverlenging?
Het is aan te raden om in ieder geval 5 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs te starten met de procedure. Door de drukte bij het CBR kan het proces namelijk langer duren.
phone
Wat is ZorgDomein?
Zorgdomein is een digitaal platform dat door zorgverleners in het hele land wordt gebruikt. Het zorgt ervoor dat wij uw keuringsverslag snel kunnen opsturen naar het CBR en u ook eerder de beoordeling over uw rijgeschiktheid ontvangt.