phone 09:00 - 17:00 (Openingstijden)
phone
Auto

In Den Haag keuren we aan de Platinaweg 25. Deze locatie is voor iedereen uit Den Haag en omgeving zeer goed te bereiken. De keuringslocatie ligt vlakbij het HagaZiekenhuis. Als u met de auto komt kunt u vanaf de Escamplaan afslaan naar de Platinaweg. Het gebouw bevindt zich op de hoek met de letters “Camp Center” boven op de blauwe toren. Ook met het openbaar vervoer is de locatie uitstekend te bereiken. Als u uitstapt bij bushalte Dr. H.E. van Gelderlaan bevindt u zich op steenworpafstand van het gebouw.

phone
Parking

U kunt de auto goed kwijt rondom het gebouw. Er zijn een veel parkeerplekken aan de Platinaweg zelf aan de kant van de weg. Deze parkeerplekken bevinden zich ook op steenworpafstand van het gebouw.

Rijbewijskeuring Den Haag

De rijbewijskeuringen in Den Haag worden gedaan in het gebouw van ADD: Flex4you. Hier zit de keuringsarts Den Haag om de week, zodat u snel aan de beurt bent. Als u straks voor de keuring rijbewijs binnenkomt in het gebouw, kunnen ze u bij de receptie vertellen waar u precies moet zijn. U kunt daar plaatsnemen en de keuringsarts rijbewijs Den Haag haalt u op als u aan de beurt bent.

Een afspraak maken rijbewijs keuring Den Haag

Als een een afspraak wenst te maken voor de medische keuring rijbewijs Den Haag dan kan dit via de website of via de telefoon (085 060 2626). U kunt vaak op korte termijn al bij ons terecht. Mochten de data op de website u niet schikken, dan kunt u ons bellen en zullen we kijken naar andere opties. Zo kunt u altijd ergens snel terecht.

phone
Wie beoordeelt uiteindelijk mijn rijgeschiktheid?
De medisch adviseurs van het CBR oordelen over uw rijgeschiktheid. Dit doen ze aan de hand van de gegevens die zij doorgestuurd krijgen van de keuringsarts rijbewijs Den Haag en eventuele specialisten.
phone
Waar koop ik een Gezondheidsverklaring?
U kunt een gezondheidsverklaring van het CBR op 2 manieren kopen: -Op de website van het CBR. -Bij uw gemeentehuis (bij de meeste gemeentes).
phone
Hoe kan ik betalen?
Nadat u een afspraak heeft gemaakt, ontvangt u een mail met daarin de factuur van de keuring. U kunt deze betalen door middel van internetbankieren (Ideal) of overschrijven.
phone
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Mocht u onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn op de gemaakte keuringsafspraak, dan kunt u tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dit kunt u doen door te bellen of een email te sturen.
phone
Hoe kan ik mij voorbereiden op de rijbewijskeuring?
Om goed voorbereid bij de rijbewijs keuring Den Haag te komen, leest u de bevestigingsmail van uw afspraak goed door. Hier staat alle benodigde informatie in. Zorg ervoor dat u de meeneeminstructies goed opvolgt, om aanvullende kosten te voorkomen.
phone
Hoe lang van tevoren moet ik starten met de procedure voor de rijbewijsverlenging?
Het is aan te raden om in ieder geval 5 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs te starten met de procedure. Door de drukte bij het CBR kan het proces namelijk langer duren.
phone
Welke soorten rijbewijskeuring zijn er?

Bij Rijbewijskeuring Officieel kunt u terecht voor de volgende keuringen:

phone
Wat is ZorgDomein?
Zorgdomein is een digitaal platform dat door zorgverleners in het hele land wordt gebruikt. Het zorgt ervoor dat wij uw keuringsverslag snel kunnen opsturen naar het CBR en u ook eerder de beoordeling over uw rijgeschiktheid ontvangt.