phone 09:00 - 17:00 (Openingstijden)

phone
Auto

De keuringslocatie in Delft is voor iedereen uit Delft en omgeving erg goed te bereiken. Als u de Sint Sebastianburg oversteekt slaat u direct rechtsaf de Ezelsveldlaan in. Ook vanaf de Zuidwal kunt u direct de Ezelsveldlaan in.

phone
Parking

Als u wilt parkeren, dan kan dit het beste in de Zuidpoortgarage (Zuidwal 14, 2611DD Delft).
Deze garage bevindt zich op 4 minuten lopen van Beweegpunt Delft.

Met een invalide kaart kunt u parkeren voor de deur van de praktijk.

Rijbewijskeuring in Delft

De rijbewijskeuringen in Delft worden gedaan in het gebouw van Beweegpunt Delft. Binnen Beweegpunt Delft zijn diverse disciplines op het gebied van bewegen, coaching en voeding gehuisvest in haar pand. De keuringsarts zit er om de week, zodat u snel aan de beurt bent voor uw keuring rijbewijs.

Een afspraak maken

Als u een afspraak wilt maken voor de rijbewijskeuring / medische keuring rijbewijs in Delft, dan kan dit uiteraard. U kunt bellen naar 085 060 2626 of via de website een afspraak inplannen. U ziet dan direct alle beschikbare data en tijden.

phone
Wie beoordeelt uiteindelijk mijn rijgeschiktheid?
De medisch adviseurs van het CBR oordelen over uw rijgeschiktheid. Dit doen ze aan de hand van de gegevens die zij doorgestuurd krijgen van de keuringsarts en eventuele specialisten.
phone
Waar koop ik een Gezondheidsverklaring?
U kunt een gezondheidsverklaring van het CBR op 2 manieren kopen: -Op de website van het CBR. -Bij uw gemeentehuis (bij de meeste gemeentes).
phone
Hoe kan ik betalen?
Nadat u een afspraak heeft gemaakt, ontvangt u een mail met daarin de factuur van de keuring. U kunt deze betalen door middel van internetbankieren (Ideal) of overschrijven.
phone
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Mocht u onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn op de gemaakte keuringsafspraak, dan kunt u tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dit kunt u doen door te bellen of een email te sturen.
phone
Hoe kan ik mij voorbereiden op de rijbewijskeuring?
Om goed voorbereid bij de rijbewijskeuring te komen, leest u de bevestigingsmail van uw afspraak goed door. Hier staat alle benodigde informatie in. Zorg ervoor dat u de meeneeminstructies goed opvolgt, om aanvullende kosten te voorkomen.
phone
Hoe lang van tevoren moet ik starten met de procedure voor de rijbewijsverlenging?
Het is aan te raden om in ieder geval 5 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs te starten met de procedure. Door de drukte bij het CBR kan het proces namelijk langer duren.
phone
Wat is ZorgDomein?
Zorgdomein is een digitaal platform dat door zorgverleners in het hele land wordt gebruikt. Het zorgt ervoor dat wij uw keuringsverslag snel kunnen opsturen naar het CBR en u ook eerder de beoordeling over uw rijgeschiktheid ontvangt.