phone 09:00 - 17:00 (Openingstijden)

phone
Auto

De keuringslocatie is vanuit alle windrichtingen zeer goed te bereiken met de auto. Ook met het openbaar vervoer kunt u er komen. Bus 31 en bus 37 van de RET stoppen vlak voor de deur van het gebouw.
Met de metro pakt u lijn C richting de Terp, uitstappen station Capelle Centrum en dan is het ca 10 minuten lopen.

phone
Parking

De auto kunt u goed kwijt rondom het gebouw. Het is gratis parkeren, er is parkeergelegenheid voor het gebouw en achter het gebouw.
Kom je vanaf de Bermweg dan neem je net voor het gebouw het poortje naar rechts.
Kom je vanuit Krimpen dan rijd je langs het gebouw en sla je linksaf het poortje onderdoor.

Rijbewijskeuring in Capelle aan den IJssel

De rijbewijskeuringen in Capelle aan den IJssel worden gedaan in Canaalstaete Business Center. Als u een keuring rijbewijs afspraak heeft, kunt u bij binnenkomst in het gebouw aangeven dat u voor de rijbewijskeuring komt. Bij de balie zullen ze u verwijzen naar de juiste ruimte. De keuringsarts zit hier om de week, zodat u snel aan de beurt bent.

Een afspraak maken

Indien u een afspraak wilt maken voor de rijbewijskeuring of medische keuring rijbewijs in Capelle, dan kunt u dat doen via deze website. Ook kunt u ons bellen om een afspraak te maken (085 060 2626). Via de telefoon kunnen we u verder helpen. Ook als de data op de website u niet schikken, kunt u even bellen en dan kijken we met u naar de vele andere opties in de omgeving.

phone
Wie beoordeelt uiteindelijk mijn rijgeschiktheid?
De medisch adviseurs van het CBR oordelen over uw rijgeschiktheid. Dit doen ze aan de hand van de gegevens die zij doorgestuurd krijgen van de keuringsarts en eventuele specialisten.
phone
Waar koop ik een Gezondheidsverklaring?
U kunt een gezondheidsverklaring van het CBR op 2 manieren kopen: -Op de website van het CBR. -Bij uw gemeentehuis (bij de meeste gemeentes).
phone
Hoe kan ik betalen?
Nadat u een afspraak heeft gemaakt, ontvangt u een mail met daarin de factuur van de keuring. U kunt deze betalen door middel van internetbankieren (Ideal) of overschrijven.
phone
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Mocht u onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn op de gemaakte keuringsafspraak, dan kunt u tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dit kunt u doen door te bellen of een email te sturen.
phone
Hoe kan ik mij voorbereiden op de rijbewijskeuring?
Om goed voorbereid bij de rijbewijskeuring te komen, leest u de bevestigingsmail van uw afspraak goed door. Hier staat alle benodigde informatie in. Zorg ervoor dat u de meeneeminstructies goed opvolgt, om aanvullende kosten te voorkomen.
phone
Hoe lang van tevoren moet ik starten met de procedure voor de rijbewijsverlenging?
Het is aan te raden om in ieder geval 5 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs te starten met de procedure. Door de drukte bij het CBR kan het proces namelijk langer duren.
phone
Wat is ZorgDomein?
Zorgdomein is een digitaal platform dat door zorgverleners in het hele land wordt gebruikt. Het zorgt ervoor dat wij uw keuringsverslag snel kunnen opsturen naar het CBR en u ook eerder de beoordeling over uw rijgeschiktheid ontvangt.