phone 09:00 - 17:00 (Openingstijden)
phone
Auto

De keuringslocatie is vanuit alle windrichtingen zeer goed te bereiken met de auto. Ook met het openbaar vervoer kunt u er komen.

phone
Parking

De auto kunt u goed kwijt rondom het wijkcentrum. In de Prins Hendriklaan bevinden zich over de hele lengte parkeerplaatsen langs de weg. Ook zijn er twee invalideparkeerplaatsen aanwezig direct voor de ingang van het gebouw.

Rijbewijskeuring in Brunssum

De rijbewijskeuringen in Brunssum worden gedaan in in gemeenschapshuis Concordia. De keuringsarts zit hier om de twee weken, zodat u snel aan de beurt bent voor de keuring rijbewijs.

Een afspraak maken

Indien u een afspraak wilt maken voor de rijbewijskeuring of medische keuring rijbewijs in Brunssum, dan kunt u dat doen via deze website of via de telefoonlijn (085 060 2626). We staan u graag telefonisch te woord om u te helpen. Ook als de data op de website u niet schikken, kunt u even bellen en dan kijken we met u naar de vele andere opties in de omgeving.

phone
Wie beoordeelt uiteindelijk mijn rijgeschiktheid?
De medisch adviseurs van het CBR oordelen over uw rijgeschiktheid. Dit doen ze aan de hand van de gegevens die zij doorgestuurd krijgen van de keuringsarts en eventuele specialisten.
phone
Waar koop ik een Gezondheidsverklaring?
U kunt een gezondheidsverklaring van het CBR op 2 manieren kopen: -Op de website van het CBR. -Bij uw gemeentehuis (bij de meeste gemeentes).
phone
Hoe kan ik betalen?
Nadat u een afspraak heeft gemaakt, ontvangt u een mail met daarin de factuur van de keuring. U kunt deze betalen door middel van internetbankieren (Ideal) of overschrijven.
phone
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Mocht u onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn op de gemaakte keuringsafspraak, dan kunt u tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dit kunt u doen door te bellen of een email te sturen.
phone
Hoe kan ik mij voorbereiden op de rijbewijskeuring?
Om goed voorbereid bij de rijbewijskeuring te komen, leest u de bevestigingsmail van uw afspraak goed door. Hier staat alle benodigde informatie in. Zorg ervoor dat u de meeneeminstructies goed opvolgt, om aanvullende kosten te voorkomen.
phone
Hoe lang van tevoren moet ik starten met de procedure voor de rijbewijsverlenging?
Het is aan te raden om in ieder geval 5 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs te starten met de procedure. Door de drukte bij het CBR kan het proces namelijk langer duren.
phone
Wat is ZorgDomein?
Zorgdomein is een digitaal platform dat door zorgverleners in het hele land wordt gebruikt. Het zorgt ervoor dat wij uw keuringsverslag snel kunnen opsturen naar het CBR en u ook eerder de beoordeling over uw rijgeschiktheid ontvangt.