phone 09:00 - 17:00 (Openingstijden)

phone
Auto

Voor iedereen uit Breda en omgeving is de keuringslocatie aan het Monseigneur Nolensplein 1 zeer goed te bereiken met de auto. Ook met het openbaar vervoer kunt u er komen.

phone
Parking

Parkeren in de omgeving is erg eenvoudig. Op het plein voor het gebouw zijn ruim voldoende parkeerplekken aanwezig, zodat u niet ver hoeft te lopen.

Rijbewijskeuring in Breda

De rijbewijskeuring in Breda vindt plaats in ontmoetingscentrum De Vlieren. Het ontmoetingscentrum is gevestigd in een prachtig verbouwde kerk. De gastheer/gastvrouw ontvangt u bij binnenkomst en verwijst u naar de juiste ruimte. U neemt plaats in de wachtruimte en de keuringsarts haalt u op als u aan de beurt bent voor de keuring rijbewijs.

Een afspraak maken

Een afspraak maken voor u keuring of medische keuring rijbewijs doet u via de website, óf via ons telefoonnummer (085 060 2626). Er zijn veel data waarop u bij ons terecht kan. Mochten deze data u niet schikken, kunnen we ook kijken naar andere locaties in de omgeving van Breda. Zo kunt u op korte termijn gekeurd worden voor het rijbewijs!

phone
Wie beoordeelt uiteindelijk mijn rijgeschiktheid?
De medisch adviseurs van het CBR oordelen over uw rijgeschiktheid. Dit doen ze aan de hand van de gegevens die zij doorgestuurd krijgen van de keuringsarts en eventuele specialisten.
phone
Waar koop ik een Gezondheidsverklaring?
U kunt een gezondheidsverklaring van het CBR op 2 manieren kopen: -Op de website van het CBR. -Bij uw gemeentehuis (bij de meeste gemeentes).
phone
Hoe kan ik betalen?
Nadat u een afspraak heeft gemaakt, ontvangt u een mail met daarin de factuur van de keuring. U kunt deze betalen door middel van internetbankieren (Ideal) of overschrijven.
phone
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Mocht u onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn op de gemaakte keuringsafspraak, dan kunt u tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dit kunt u doen door te bellen of een email te sturen.
phone
Hoe kan ik mij voorbereiden op de rijbewijskeuring?
Om goed voorbereid bij de rijbewijskeuring te komen, leest u de bevestigingsmail van uw afspraak goed door. Hier staat alle benodigde informatie in. Zorg ervoor dat u de meeneeminstructies goed opvolgt, om aanvullende kosten te voorkomen.
phone
Hoe lang van tevoren moet ik starten met de procedure voor de rijbewijsverlenging?
Het is aan te raden om in ieder geval 5 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs te starten met de procedure. Door de drukte bij het CBR kan het proces namelijk langer duren.
phone
Wat is ZorgDomein?
Zorgdomein is een digitaal platform dat door zorgverleners in het hele land wordt gebruikt. Het zorgt ervoor dat wij uw keuringsverslag snel kunnen opsturen naar het CBR en u ook eerder de beoordeling over uw rijgeschiktheid ontvangt.