phone 09:00 - 17:00 (Openingstijden)

phone
Auto

De locatie in Amsterdam West is met de auto goed te bereiken. Ook met de trein, tram of fiets komt u er snel.

phone
Parking

In de Douwes Dekkerstraat en de Korte Blekerstraat bevinden zich veel parkeerplekken. Het moet dus geen probleem zijn om in de omgeving van het wijkcentrum een parkeerplek te vinden.

Rijbewijskeuring in Amsterdam West

In Amsterdam West worden de rijbewijskeuringen uitgevoerd in buurthuis De Havelaar. Het buurthuis wordt beheert door vrijwilligers die u graag helpen bij binnenkomst. Eens in de twee weken zijn we aanwezig in het buurthuis, tijdens de geplande spreekuren. Let op: wij zijn niet aanwezig buiten de geplande spreekuren. Mocht u dus vragen hebben over de rijbewijskeuring of een afspraak willen maken voor keuring rijbewijs, dan belt u naar ons (085 060 2626).

Een afspraak maken

Via het hierboven vernoemde telefoonnummer kunt u ook een afspraak maken voor de rijbewijskeuring of medische keuring rijbewijs. Als u het liever zelf doet via de website, dan kan dit ook door op de knop Maak een Afspraak te klikken. Alles volgt zich dan vanzelf.

phone
Wie beoordeelt uiteindelijk mijn rijgeschiktheid?
De medisch adviseurs van het CBR oordelen over uw rijgeschiktheid. Dit doen ze aan de hand van de gegevens die zij doorgestuurd krijgen van de keuringsarts en eventuele specialisten.
phone
Waar koop ik een Gezondheidsverklaring?
U kunt een gezondheidsverklaring van het CBR op 2 manieren kopen: -Op de website van het CBR. -Bij uw gemeentehuis (bij de meeste gemeentes).
phone
Hoe kan ik betalen?
Nadat u een afspraak heeft gemaakt, ontvangt u een mail met daarin de factuur van de keuring. U kunt deze betalen door middel van internetbankieren (Ideal) of overschrijven.
phone
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Mocht u onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn op de gemaakte keuringsafspraak, dan kunt u tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dit kunt u doen door te bellen of een email te sturen.
phone
Hoe kan ik mij voorbereiden op de rijbewijskeuring?
Om goed voorbereid bij de rijbewijskeuring te komen, leest u de bevestigingsmail van uw afspraak goed door. Hier staat alle benodigde informatie in. Zorg ervoor dat u de meeneeminstructies goed opvolgt, om aanvullende kosten te voorkomen.
phone
Hoe lang van tevoren moet ik starten met de procedure voor de rijbewijsverlenging?
Het is aan te raden om in ieder geval 5 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs te starten met de procedure. Door de drukte bij het CBR kan het proces namelijk langer duren.
phone
Wat is ZorgDomein?
Zorgdomein is een digitaal platform dat door zorgverleners in het hele land wordt gebruikt. Het zorgt ervoor dat wij uw keuringsverslag snel kunnen opsturen naar het CBR en u ook eerder de beoordeling over uw rijgeschiktheid ontvangt.