phone 09:00 - 17:00 (Openingstijden)

phone
Auto

Als u van plan bent om met de auto naar de rijbewijskeuring te komen, dan is dit geen enkel probleem. Er is genoeg parkeergelegenheid en het wijkcentrum is vanuit alle windrichtingen goed te bereiken.

phone
Parking

In de Landbouwstraat en ook direct voor het wijkcentrum bevinden zich veel parkeerplaatsen. Parkeren is dus geen enkel probleem.

Van Osdorp tot Amsterdam Noord

Voor uw rijbewijskeuring in Amsterdam kunt u terecht bij Wijkcentrum het Brinkhuis. Een centrale locatie in Oost, maar ook eenvoudig te bereiken vanuit bijvoorbeeld Osdorp of Amsterdam Noord. Zowel met de auto als met de trein, tram of fiets.

Soorten Keuringen

Op deze keuringslocatie voeren wij verschillende soorten keuringen uit. Van medische keuringen bij ziekte of beperkingen tot aan seniorenkeuringen en de keuringen voor chauffeurs van vrachtwagens. Meer informatie vindt u op:

Door een officiële keuringsarts

Iedere rijbewijskeuring in Amsterdam wordt gedaan door een officiële en gecertificeerde keuringsarts. Samen bespreekt u uw medische voorgeschiedenis. Daarna volgt een medisch onderzoek met onder andere een bloeddrukmeting, ogentest, urineonderzoek en een lichamelijke check. Meestal staat u na 20-30 minuten weer buiten.

Zo maakt u een afspraak

Een afspraak maken voor een rijbewijskeuring in Amsterdam is heel makkelijk. Eerst vult u een gezondheidsverklaring in. U ontvangt daarna een verwijzing en een keuringsverslag. Met deze formulieren kunt u een afspraak maken. Online of telefonisch. En gewoon op een datum en tijdstip dat u het beste uitkomt.

Altijd in de buurt

Is er op de door u gewenste datum geen keuringsarts meer beschikbaar? Of komen de voorgestelde data u niet zo goed uit? Geen zorgen. We beschikken over meerdere keuringslocaties in de buurt. We keuren op andere dagen bijvoorbeeld ook in Amsterdam West, Amstelveen, Hilversum en Haarlem. Op die manier kunt u altijd snel uw (groot) rijbewijs verlengen of aanvragen.

Bureau voor rijbewijskeuring in Amsterdam

Moet u zich laten keuren voor het rijbewijs? Maak nu een afspraak voor een keuring rijbewijs door een officiële keuringsarts bij u in de buurt.

phone
Wie beoordeelt uiteindelijk mijn rijgeschiktheid?
De medisch adviseurs van het CBR oordelen over uw rijgeschiktheid. Dit doen ze aan de hand van de gegevens die zij doorgestuurd krijgen van de keuringsarts en eventuele specialisten.
phone
Waar koop ik een Gezondheidsverklaring?
U kunt een gezondheidsverklaring van het CBR op 2 manieren kopen: -Op de website van het CBR. -Bij uw gemeentehuis (bij de meeste gemeentes).
phone
Hoe kan ik betalen?
Nadat u een afspraak heeft gemaakt, ontvangt u een mail met daarin de factuur van de keuring. U kunt deze betalen door middel van internetbankieren (Ideal) of overschrijven.
phone
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Mocht u onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn op de gemaakte keuringsafspraak, dan kunt u tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dit kunt u doen door te bellen of een email te sturen.
phone
Hoe kan ik mij voorbereiden op de rijbewijskeuring?
Om goed voorbereid bij de rijbewijskeuring te komen, leest u de bevestigingsmail van uw afspraak goed door. Hier staat alle benodigde informatie in. Zorg ervoor dat u de meeneeminstructies goed opvolgt, om aanvullende kosten te voorkomen.
phone
Hoe lang van tevoren moet ik starten met de procedure voor de rijbewijsverlenging?
Het is aan te raden om in ieder geval 5 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs te starten met de procedure. Door de drukte bij het CBR kan het proces namelijk langer duren.
phone
Wat is ZorgDomein?
Zorgdomein is een digitaal platform dat door zorgverleners in het hele land wordt gebruikt. Het zorgt ervoor dat wij uw keuringsverslag snel kunnen opsturen naar het CBR en u ook eerder de beoordeling over uw rijgeschiktheid ontvangt.