phone 09:00 - 17:00 (Openingstijden)

phone
Auto

De keuringslocatie bevindt zich aan de Van Heuven Goedhartlaan, in Medisch Centrum Zonnestein. Met de auto is de locatie erg goed te bereiken. Het medisch centrum is te vinden naast de kruising van de straten Zonnestein en de Van Heuven Goedhartlaan.

phone
Parking

U kunt de auto goed kwijt op de locatie. Het centrum beschikt namelijk over 30 parkeerplekken.

Rijbewijskeuring in Amstelveen

Rijbewijskeuring Officieel is een samenwerking aangegaan met Medisch Centrum Zonnestein. Onze keuringsarts zit hier zeer regelmatig. Als u een afspraak heeft gemaakt met de keuringsarts, dan kunt u op het afgesproken tijdstip naar de locatie komen. Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen in de wachtruimte. De keuringsarts haalt u op als u aan de beurt bent. De keuringslocatie is vanuit alle windrichtingen eenvoudig te bereiken met de auto en ook met het OV.

Onze keuringen

We voeren op deze locatie diverse rijbewijskeuringen uit. Zo kunt u er als senior van 75 jaar of ouder terecht voor uw rijbewijskeuring, maar kunt u zich ook laten keuren om medische redenen of voor het verlengen/aanvragen van het groot rijbewijs. Bekijk voor meer informatie en tarieven:

Altijd een bevoegde keuringsarts

De rijbewijskeuring in Amstelveen wordt altijd uitgevoerd door een bevoegde keuringsarts met BIG-registratie. Op die manieren garanderen we u een goede check en weet u zeker dat ook het keuringsverslag netjes en correct wordt ingevuld. Dat is wel zo prettig bij het aanvragen of verlengen van uw rijbewijs. 

Online of telefonisch

Heeft u een verwijzing en een ingevulde gezondheidsverklaring? Dan kunt u een afspraak maken voor een rijbewijskeuring in Amstelveen. Dit kan zowel telefonisch(085 060 2626) als in ons eenvoudige online boekingssysteem. Na aanmelding reserveren we direct een plekje voor u.

Ook in uw regio

In sommige gevallen is er op uw voorkeursdatum geen keuringsarts meer beschikbaar om de keuring uit te voeren. U kunt dan een nieuwe afspraak maken op een andere dag of even checken of er toevallig nog een plekje vrij is bij één van onze keuringslocaties in Amsterdam-West, Amsterdam-Oost of Hoofddorp.

Vraag nu een rijbewijskeuring in Amstelveen aan


Binnenkort uw rijbewijs verlengen of aanvragen? Vraag nu rijbewijskeuring aan bij onze officiële keuringsarts in Amstelveen!

phone
Waar vind ik een keuringsarts voor mijn rijbewijs?
Rijbewijskeuringofficieel.nl beschikt over keuringslocaties door heel Nederland. Zo werkt er een gecertificeerde keuringsarts in Amstelveen, maar bijvoorbeeld ook in Amsterdam of Utrecht. Daarmee vindt u altijd een arts bij u in de buurt.
phone
Hoeveel kost een rijbewijskeuring in Amstelveen?
De tarieven zijn afhankelijk van de soort keuring. U betaalt bijvoorbeeld slechts €65 voor een senioren keuring, €75 voor medische keuring. Een keuring voor het groot rijbewijs kost gemiddeld €85.
phone
Wat gebeurt er bij een rijbewijskeuring?
Een rijbewijskeuring duurt ongeveer 10-15 minuten en bestaat uit een voorbespreking en paar medische onderzoeken. Na de keuring stuurt uw keuringsarts alle ingevulde formulieren digitaal naar het CBR.
phone
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Mocht u onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn op de gemaakte keuringsafspraak, dan kunt u tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dit kunt u doen door te bellen of een email te sturen.
phone
Hoe kan ik mij voorbereiden op de rijbewijskeuring?
Om goed voorbereid bij de rijbewijskeuring te komen, leest u de bevestigingsmail van uw afspraak goed door. Hier staat alle benodigde informatie in. Zorg ervoor dat u de meeneeminstructies goed opvolgt, om aanvullende kosten te voorkomen.
phone
Hoe lang van tevoren moet ik starten met de procedure voor de rijbewijsverlenging?
Het is aan te raden om in ieder geval 5 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs te starten met de procedure. Door de drukte bij het CBR kan het proces namelijk langer duren.
phone
Wat is ZorgDomein?
Zorgdomein is een digitaal platform dat door zorgverleners in het hele land wordt gebruikt. Het zorgt ervoor dat wij uw keuringsverslag snel kunnen opsturen naar het CBR en u ook eerder de beoordeling over uw rijgeschiktheid ontvangt.