phone 09:00 - 17:00 (Openingstijden)
phone
Auto

Als u met de auto naar de rijbewijskeuring wilt komen, dan is dit geen probleem. De locatie is goed te bereiken vanuit alle windrichtingen. Komt u met het OV, dan stopt bus 102 voor de deur.

phone
Parking

U kunt de auto kwijt in de parkeergarage onder het sportcomplex. U betaald hier 70 cent per dag.

Rijbewijskeuring in Amersfoort

De rijbewijskeuringen in Amersfoort worden uitgevoerd in een ruimte in sportcomplex Amarena. De keuringsarts zit hier elke twee weken, zodat u op korte termijn aan de beurt bent. Als u een afspraak heeft staan bij ons en bij het sportcomplex aankomt, kunt u zich melden bij de balie voor uw keuring rijbewijs en dan wordt u daar verder geholpen. U kunt dan plaatsnemen en de keuringsarts haalt u op als u aan de beurt bent.

Een afspraak maken

Als u een afspraak wilt maken voor de rijbewijskeuring of medische keuring rijbewijs in Amersfoort, dan kunt u dat op twee manieren doen. U kunt ons bellen via 085 060 2626 of zelf via de website een afspraak maken. Indien de data of tijdstippen op de website u niet schikken, kunt u ons bellen en dan kijken we naar andere opties voor u.

phone
Wie beoordeelt uiteindelijk mijn rijgeschiktheid?
De medisch adviseurs van het CBR oordelen over uw rijgeschiktheid. Dit doen ze aan de hand van de gegevens die zij doorgestuurd krijgen van de keuringsarts en eventuele specialisten.
phone
Waar koop ik een Gezondheidsverklaring?
U kunt een gezondheidsverklaring van het CBR op 2 manieren kopen: -Op de website van het CBR. -Bij uw gemeentehuis (bij de meeste gemeentes).
phone
Hoe kan ik betalen?
Nadat u een afspraak heeft gemaakt, ontvangt u een mail met daarin de factuur van de keuring. U kunt deze betalen door middel van internetbankieren (Ideal) of overschrijven.
phone
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Mocht u onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn op de gemaakte keuringsafspraak, dan kunt u tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dit kunt u doen door te bellen of een email te sturen.
phone
Hoe kan ik mij voorbereiden op de rijbewijskeuring?
Om goed voorbereid bij de rijbewijskeuring te komen, leest u de bevestigingsmail van uw afspraak goed door. Hier staat alle benodigde informatie in. Zorg ervoor dat u de meeneeminstructies goed opvolgt, om aanvullende kosten te voorkomen.
phone
Hoe lang van tevoren moet ik starten met de procedure voor de rijbewijsverlenging?
Het is aan te raden om in ieder geval 5 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs te starten met de procedure. Door de drukte bij het CBR kan het proces namelijk langer duren.
phone
Wat is ZorgDomein?
Zorgdomein is een digitaal platform dat door zorgverleners in het hele land wordt gebruikt. Het zorgt ervoor dat wij uw keuringsverslag snel kunnen opsturen naar het CBR en u ook eerder de beoordeling over uw rijgeschiktheid ontvangt.