phone 09:00 - 17:00 (Openingstijden)
phone
Auto

Het gebouw waarin wij de rijbewijskeuringen uitvoeren is goed te bereiken per auto. De straat Markerkant 13 sluit aan op de Mosweg. Als u de locatie in wilt voeren in de navigatie dan is de straatnaam “Markerkant 13” en het huisnummer is “10”.

phone
Parking

Bij onze locatie in Almere is veel parkeergelegenheid. Deze parkeerplekken liggen direct naast het gebouw.

Rijbewijskeuring in Almere

Via Rijbewijskeuring Officieel kunt u een afspraak maken voor de keuringsarts in Almere. De keuringen vinden plaats aan de Markerkant 13-10. Op de gevel van het gebouw staat “Element” vermeldt. De ruimte wordt gebruikt via ADD: Flex4Medics. Bij binnenkomst in het gebouw vertellen de medewerkers van de receptie u waar u moet zijn.

Een afspraak maken

Een afspraak maken voor de rijbewijskeuring of medische keuring rijbewijs kan op twee manieren; online via deze website of telefonisch (085 060 2626). Elke twee weken zit de keuringsarts op de locatie in Almere. Mochten de data op de website u niet schikken, dan kunt u ons ook bellen. Wij kijken graag met u mee of er een andere mogelijkheid is.

phone
Wie beoordeelt uiteindelijk mijn rijgeschiktheid?
De medisch adviseurs van het CBR oordelen over uw rijgeschiktheid. Dit doen ze aan de hand van de gegevens die zij doorgestuurd krijgen van de keuringsarts en eventuele specialisten.
phone
Waar koop ik een Gezondheidsverklaring?
U kunt een gezondheidsverklaring van het CBR op 2 manieren kopen: -Op de website van het CBR. -Bij uw gemeentehuis (bij de meeste gemeentes).
phone
Hoe kan ik betalen?
Nadat u een afspraak heeft gemaakt, ontvangt u een mail met daarin de factuur van de keuring. U kunt deze betalen door middel van internetbankieren (Ideal) of overschrijven.
phone
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Mocht u onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn op de gemaakte keuringsafspraak, dan kunt u tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dit kunt u doen door te bellen of een email te sturen.
phone
Hoe kan ik mij voorbereiden op de rijbewijskeuring?
Om goed voorbereid bij de rijbewijskeuring te komen, leest u de bevestigingsmail van uw afspraak goed door. Hier staat alle benodigde informatie in. Zorg ervoor dat u de meeneeminstructies goed opvolgt, om aanvullende kosten te voorkomen.
phone
Hoe lang van tevoren moet ik starten met de procedure voor de rijbewijsverlenging?
Het is aan te raden om in ieder geval 5 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs te starten met de procedure. Door de drukte bij het CBR kan het proces namelijk langer duren.
phone
Wat is ZorgDomein?
Zorgdomein is een digitaal platform dat door zorgverleners in het hele land wordt gebruikt. Het zorgt ervoor dat wij uw keuringsverslag snel kunnen opsturen naar het CBR en u ook eerder de beoordeling over uw rijgeschiktheid ontvangt.