phone 09:00 - 17:00 (Openingstijden)

phone
Auto

De locatie is goed te bereiken met de auto. Vanaf de Aalderinkssingel slaat u op de rotonde af naar de Apollolaan. Hier ziet u dan direct het wijkcentrum.

phone
Parking

Rondom het wijkcentrum is voldoende parkeergelegenheid, u kunt de auto dus makkelijk kwijt.

Rijbewijskeuring in Almelo

In Almelo keurt onze arts in wijkcentrum Eninver. Dit wijkcentrum is gelegen op de grens van de wijken Kerkelanden en Aalderinkshoek. De medewerkers van het wijkcentrum helpen u van harte bij binnenkomst. Zij vertellen u ook waar u in het gebouw moet zijn voor de keuring rijbewijs.

Een afspraak maken

U kunt via de website of via de telefoon (085 060 2626) een afspraak maken met de keuringsarts voor een rijbewijskeuring of medische keuring rijbewijs in Almelo. U kunt vaak eens in de twee weken hier terecht. Mochten de data en tijdstippen op de website u niet schikken, dan kunt u altijd even bellen. Onze medewerkers kijken samen met u dan naar andere opties.

phone
Wie beoordeelt uiteindelijk mijn rijgeschiktheid?
De medisch adviseurs van het CBR oordelen over uw rijgeschiktheid. Dit doen ze aan de hand van de gegevens die zij doorgestuurd krijgen van de keuringsarts en eventuele specialisten.
phone
Waar koop ik een Gezondheidsverklaring?
U kunt een gezondheidsverklaring van het CBR op 2 manieren kopen: -Op de website van het CBR. -Bij uw gemeentehuis (bij de meeste gemeentes).
phone
Hoe kan ik betalen?
Nadat u een afspraak heeft gemaakt, ontvangt u een mail met daarin de factuur van de keuring. U kunt deze betalen door middel van internetbankieren (Ideal) of overschrijven.
phone
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Mocht u onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn op de gemaakte keuringsafspraak, dan kunt u tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dit kunt u doen door te bellen of een email te sturen.
phone
Hoe kan ik mij voorbereiden op de rijbewijskeuring?
Om goed voorbereid bij de rijbewijskeuring te komen, leest u de bevestigingsmail van uw afspraak goed door. Hier staat alle benodigde informatie in. Zorg ervoor dat u de meeneeminstructies goed opvolgt, om aanvullende kosten te voorkomen.
phone
Hoe lang van tevoren moet ik starten met de procedure voor de rijbewijsverlenging?
Het is aan te raden om in ieder geval 5 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs te starten met de procedure. Door de drukte bij het CBR kan het proces namelijk langer duren.
phone
Wat is ZorgDomein?
Zorgdomein is een digitaal platform dat door zorgverleners in het hele land wordt gebruikt. Het zorgt ervoor dat wij uw keuringsverslag snel kunnen opsturen naar het CBR en u ook eerder de beoordeling over uw rijgeschiktheid ontvangt.